• Sobota, Duben 18th, 2015

Sešel se týden s týdnem a já znovu jedu do Spořilovského kulturního centra Sigma na Hlavní ulici. Hrajeme, zpíváme, lidé se baví, někdo tancuje, někdo baští úžasné utopence, nebo nakládaný hermelín.

Na dnešní Strunohraní zavítal i úžasný člověk, fotograf Felix Pašek, známý to fotograf celebrit. Snad si dneska smlsne i na nás – jsme tu jedna celebrita vedle druhé  🙂

Kolem desáté večer začíná žadonit Marek Loukotka, abych už konečně zazpíval nějakou „itálii“, takže jdu do auta pro přehrávat a hold teda zkusíme  „itálii“.  Ostatní jsou viditelně natěšeni, neboť nebudou muset chvíli hrát.  Produkce beru jako jako zpestření chvíle, takže ani neinstaluju mikrofon, byť se s ním i se stojánkem vláčím s sebou.

Zpívám asi  čtyři písničky, ovšem prostor, byť by se dal v pohodě „uřvat“ , šumí a lomozí, takže to není úplně ono a v basových partech můj zpěv zaniká v hluku úplně. Navíc nejsem rozezpívaný – nebylo kdy a kde – takže ani ten hlas nemá takovou barvu jako obvykle. I přesto se po každé písničce ozve velký potlesk. Jarda Elšík při jedné z písniček začíná dělat grimasy a rozrušovat, takže pro dokonání kulturního faux pass ještě pro změnu zapomínám text, ale tady se to tak nebere, takže hned po produkci listuje Marek s Ádou v kalendáři a pro pražskou premiéru pásma Letem světem vybíráme  datum 21.5.2015 v 17:00

 

 

 

 

Category: Zápisníček
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Vaše komentáře: