• Pátek, Leden 19th, 2001

19.01.2001

Náš bývalý kamarád a bývalý bubeník skupiny Ackcellent, Zdeněk Ropucha Ropušák Motýl Cibule Slepejš a Sepéši Heller i přesto, že si stále ještě nekoupil bicí, navštívil pražskou dívčí skupinu SUPERFLY (Supermoucha, Superlet) s tím, že si s nimi bude hrát. Pardon, že s nimi bude hrát na bicí. My mu to samozřejmě všichni moc přáli …, že ? Žebronil na nás naše navštívenky aby se prý měl čím pochlubit. Proč zrovna našima, to už nám neřek ….. Vrátil se až za dva dny, kdy oznámil, že nikde hrát nebude, že prý hrajou pěkně ale že si to rozmyslel a že mu to žánrově nesedí, že prý chce hrát POETIC ROCK, nikomu ovšem nevysvětlil, co to znamená. Jen my zasvěcení víme, že v Praze nezůstal proto, že se mu žádná z dívek nelíbila …

Poslal nám tuhle SMS:

S TEMA SUPERFLY TO KLEKLO.NESEDI MI TO.NA ZENSKY SPATNE NEHRAJOU.STYLOVE JSEM JINDE.MA PREDSTAVA JE:POETIC ROCK.KDYZ SKLADAM TEXT TAK TAM TU HUDBU SLYSIM.

Škoda jenom, že Superfly nevěděly, že Ropucha stále ještě nemá bicí ….

Category: Zápisníček
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Vaše komentáře: