• Pátek, Duben 05th, 2019

Dneska hrajeme v krásném a útulném domově seniorů v Dobřichovicích. Dnešní den je o to významnější, že dle vyprávění maminky jsem se právě dnes před padesáti lety (tudíž v minulém století, pardon, tisíciletí), někdy ve tři hodiny odpoledne (doposud jsem žil v přesvědčení, že to bylo v šest večer), narodil. V práci se už těšili na pohoštění, a ono prd. Já si vzal zákeřně dovolenou. Tak snad někdy příště 🙂

Je nádherné slunečné jitro, vybalujeme harampádí, dneska jsme tu brzo,  času je na všechno spousta. Aparatura je rychle postavena, prvorepubliková vila má fantastickou akustiku, a tak se můžeme pustit do produkce. Hrajeme, zpíváme, senioři tleskají jako jeden senior a za chvíli je konec. Loučíme se, o5 balíme, nasedáme a mažeme domů.  Vzhledem k tomu, že dneska bylo představení již od desáté hodiny ranní, nyní je chvilka po poledni, a tudíž čas oběda. Zvu tedy jak  syna zvukaře, tak tátu fotografa na oběd do Kebabu Chačapuri v Berouně, kam občas rád zajdu na oběd.  Kupuji všem megatalíř a všichni usilovně tlačíme do hlavy. Narozeniny jaxepatří !

Category: Zápisníček
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Vaše komentáře: